dilluns, 24 de juny del 2013

El plaer de l'aigua a l'estiu

Tenim molta sort de poder obrir l'aixeta i que surti aigua... poder emplenar la banyera, piscines,  palanganes... no tothom té aquest gran privilegi.

Avui hem estat jugant a la terrassa amb aigua... S'hi estava molt bé sota el toldo! Hem emplenat una palangana i amb animalets de plàstic hi ha jugat molt.


Desprès hi hem posat sabó i hem picat moltíssim perquè hi sortís l'escuma! Fent molt xip xap!! 


Es mirava les mans al·lucinat i es bufava perquè marxés l'escuma. També amagàvem els animals i ell els buscava sota el sabó. La veritat és que ens ho hem passat molt bé. Com aquesta tarda no ha fet gaire bon temps per poder anar a la piscina ens hem quedat a casa jugant plegats. 

M'encanta les cares que posa quan veig que està descobrint coses noves!!! M'adono de la quantitat de connexions que deu estar fent el seu cervell en aquell instant.
Quines sensacions i descobriments hem fet avui!!! Picant a l'aigua mentre posem sabó surt molta escuma! Escuma que amaga els animals que floten a l'aigua i se'ns queda enganxada a les mans, però si ens bufem les mans o les mullem desapareix... 

Crec que avui ha après moltes coses amb el PLAER de JUGAR i passar-s'ho bé!


www.facebook.com/marejoveimoderna


4 comentaris:

  1. Que bé! Quina sort poder gaudir així, com a mares tenim el gran privilegi de redescobrir el món a través dels seus ulls...

    ResponElimina
    Respostes
    1. siiii... tornem a gaudir dels petits plaers de la vida...

      Elimina
  2. I tant! M'encanta quan descobreixen coses noves! Es posen seriosos, ho miren fixament i, en el cas dels meus, el xumet els va a tota velocitat... Quina sort que tenim de poder estar al seu costat quan ho fan i participar de la seva descoberta del món! Una abraçada!

    ResponElimina

Animeu-vos a dir la vostre!