dimarts, 13 d’agost del 2013

Juguem, experimentem i descobrim!

Algunes propostes que hem fet aquest estiu. 

Una tarda de mal temps a la terrassa...




Un matí de sol amb picineta i pilotes!


Experimentant amb macarrons!!! Es passa molta estona entretingut jugant-hi! Emplenant i buidant els pots, agafant amb la mà o amb els estris... Transportant-los d'un recipient a l'altre o de la safata a on soc jo. 
Li ensenyo que no es llencen a terra i ho respecta força! Hi juga assegut amb la safata a terra o sobre el moble! 



Sembla mentida tot el que està aprenent amb la safata de macarrons. 
Mentre va jugant el seu cervell va fent moltíssimes connexions. Aprenentatges que fa al emplenar i que no li càpiguen tots els que hi ha, el soroll que fan els macarrons al posar-los en un recipient de plàstic o en el d'alumini, agafar-los amb la mà o amb el cullerot...

Els nens aprenen JUGANT! 
Posem al seu abast coses que els motivin, que els facin explorar... Com el tacte de la pintura i el traç sobre el paper o sobre la pròpia pell... 

Les safates amb diversos materials. 

La descoberta del que es pot fer amb tot allò que poden veure i tocar. Esforçar-se per aconseguir el que volen i també aprendre la frustració animant-los a tornar-ho a intentar.

Mares joves i modernes, BON ESTIU!!!!!

Si em voleu votar als Premis Bloc de Catalunya a www.stic.cat, us registreu i em trobareu a l'apartat de micel·lània/personals. Mil gràcies!

1 comentari:

  1. Fantàstiques propostes, tenen èxit assegurat! Omplir, buidar, caure pel forat... i com no, una piscina de pilotes o pintar-se un mateix. Segur que us esteu passant unes vacances genials i aprenent al mateix temps! Cal aprofitar el temps!

    ResponElimina

Animeu-vos a dir la vostre!